Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Lotingsprocedure KNLTB competities

Afdrukken

Op het moment dat de inschrijving voor een KNLTB competitie (voorjaars-, najaars- of wintercompetitie) is gesloten, wordt er per competitiedag gekeken of er zich meer teams hebben ingeschreven dan er ingeschreven kunnen worden bij de KNLTB. De competitieleider zal de teams daarover informeren en de teams krijgen dan de mogelijkheid zich in te schrijven voor een andere speeldag, indien mogelijk. Als er dan nog steeds te veel teams zijn vindt er een loting plaats door de TC met de volgende uitgangspunten:

  • Er wordt geloot per competitiedagdeel dat er competitieworden aangeboden, d.w.z. maandagmiddag, dinsdagmorgen, donderdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag, zondag indien aangeboden.
  • Jeugdteams zijn vrijgesteld van loting.
  • Teams die een jaar eerder kampioen zijn geworden, hoeven niet te loten, op voorwaarde dat minimaal vier dezelfde spelers in het team blijven.
  • Indien er nog plaats is op een andere dag of dagdeel kunnen teams die uitgeloot zijn zich alsnog daarvoor inschrijven. Ook kunnen spelers zich in overleg aansluiten bij een ander team.
  • De voorjaars-, najaars- en wintercompetitie worden apart van elkaar bekeken.
  • De TC beslist in onvoorziene gevallen.
Laatst aangepast op maandag 03 juni 2019 20:48  
Metzpoint sponsor:
Banner