Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints zondag 26 augustus 2018

Afdrukken

De tweede zondag en dus zijn vandaag de laatste halve finales en de finales gespeeld. Er stond een aardig windje de hele dag maar het bleef gelukkig droog. Met een vol park, spannende wedstrijden en zoals iedere jaar heerlijke hamburgers van de barbecue was het weer een prima finaledag.

Eerste winnaars van de dag, en daarmee de eerste toernooiwinnaars, waren Karin van Herk en Angelique Dillen.

Joost Broeken mixte op vrijdagavond laat met Jasmijn van Stratum. Ze verloren hun wedstrijd en die eindigde om vijf minuten na middernacht. Joost zag het positieve ervan in en was blij dat hij toch het finaleweekend had gehaald.

Van Dominique en Loes werden nog meer kwaliteiten verwacht dan een toernooi organiseren, want ze moesten allebei dit finaleweekend als scheidsrechter optreden bij een wedstrijd waar de tegenstanders het niet eens konden worden.

Tuincentrum Coppelmans zorgde voor mooie zonnebloemen voor alle finalisten van vandaag. Ook de entree van het park werd voor het finaleweekend opgefleurd, en wel met een loper en skytubes van BallonDeco in de blauwe Metzpointkleur.

Uit de categorie raadsel: vandaag werd de zinsnede ‘ik heb nog nooit zo vaak dubbel D opgeschreven’ opgevangen. Degene die raadt wie dat zei, wint twee meloenen.

Roxan Slaats was een van de spelers die werd uitgeloot voor een van haar twee categorieën. Ze was daar zo boos over dat ze de incasso van haar inschrijfgeld storneerde. Later bekoelde de woede en kwam ze alsnog contant betalen, inclusief twee euro fooi.

Dominique had voor hem en Anouk vegetarische burgers geregeld. Carnivoren Ruben en Ronald waren streng en wilden alleen plek op de barbecue vrijmaken voor de vegaburgers tussen de burgers en de satéstokjes op de plaat met de uitjes.

Ronald merkte dat zijn geheugen er niet beter op wordt na zo’n week toernooi. Maarten van Lisdonk wilde weten hoe jong het talent is waar hij zijn finale tegen moet spelen. Ronald zocht twee geboortedata op, telde ze op en kwam er toen achter dat hij precies hetzelfde op woensdag ook al had gedaan.

De hamburgers van vandaag komen van Keurslagerij Antonis en de vraag van een deelnemer kwam of er tarwe in de burgers zit. Slager Mark Antonis kwam snel met het antwoord, én bonusinformatie: ja en in het broodje ook.

We kijken terug op een toernooi met een recordaantal van 472 spelers en 361 inschrijvingen, wat er zonder het uitloten dus nog een stuk meer waren geweest. We bedanken alle deelnemers, supporters, bar- en parkvrijwilligers , Beppie van Bokhoven, Kay Martens, Ilona van der Maden, Anne Bakermans, Monique Hovens, Fysiotherapie De Ligt, en onze sponsoren Sporthuis Olympia, Keurslagerij Antonis, Restaurant Route 66, Brasserie Ludiek, Halong Bay loempia's, Tuincentrum Coppelmans en Van Keulen Geschenken. We zien iedereen graag volgend jaar weer terug!

Laatst aangepast op zondag 26 augustus 2018 17:58  
Metzpoint sponsor:
Banner