Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints zaterdag 25 augustus 2018

Afdrukken

Vandaag op de tweede zaterdag van het toernooi speelden we zoals altijd de halve finales. De dag begon met regen in de nacht en later ook in de ochtend. De voorspellingen waren dat er meer zou vallen, maar op een flinke bui met hagel rond drie uur in de middag na viel het mee met de regen.   

De commissie is natuurlijk blij als deelnemers enthousiast zijn over het toernooi. Voor Jetty Mol kon het toernooi niet lang genoeg duren want zij wilde haar eventuele finale graag na de prijsuitreiking op zondagavond spelen.

Anouk en Ronald hadden de katerdienst ’s ochtends vroeg na de feestavond. Ondanks de korte nacht had Ronald geen wekker nodig en was hij na een ritje langs de supermarkt voor een zak croissantjes om 8.15 uur bij Metzpoint.

Jeroen had ‘s ochtends een vlek op zijn shirt en de kleur ervan wees er mogelijk op dat hij de avond ervoor niet alles had binnen gehouden. Hij beweerde dat dat niet zo was maar was blij dat hij de hard geworden etensresten er zo af kon pulken.

Er was een leren vrouwenjack blijven hangen. Wieke Scheltenaar rook eraan om te controleren of het echt leer was, want dan zou het haar jas zijn. Nu ligt de jas op de rechtmatige eigenaar te wachten in de bak met gevonden voorwerpen.

John de Greef was vast niet al laatste op de feestavond gebleven want hij werd zaterdagochtend om kwart voor 11 al gesignaleerd met een biertje.

Drie van de vier commissieleden die deze week meedoen hebben een finale gehaald. Protesten dat er geknoeid is met de loting of mensen zijn omgekocht, worden tegen betaling behandeld.

Tom Koks, bekend van de scherpe opmerkingen en het koppen van de netpaal, had last van selectief gehoor want hij wilde geen halve finale op zondag om 12 uur omdat hij dan nog straalbezopen zou zijn, terwijl de vraag was of hij om 9 uur wilde.

Meer mannen die koppen: Jeroen was actief in de keuken, en in zijn haast sneed hij een hoekje af en stootte zijn hoofd tegen de muur, met een wond tot gevolg. Zijn analyse: ik wilde de hoek afsnijden maar had er een hard hoofd in dat dat ging lukken.

Laatst aangepast op zondag 26 augustus 2018 09:28  
Metzpoint sponsor:
Banner