Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints vrijdag 24 augustus 2018

Afdrukken

De vrijdag van het toernooi en daarmee was het weer de traditioneel drukke feestavond met na jaren bingo nu weer een aantal jaar de sportquiz. De prijzen van de sportquiz zijn beschikbaar gesteld door Van Keulen Geschenken. Gelukkig bleef ons na gisteren een nieuwe regenbui bespaard en we hopen natuurlijk op een eveneens droog finaleweekend.

De sportquiz werd met passie gepresenteerd door Dominique en Anouk. Winnaar was het team Heren 1, dat beweerde geen voorkennis vanuit de organisatie te hebben ontvangen.

De hapjes van de avond waren zoals al een aantal jaar op vrijdag heerlijke Vietnamese Loempia’s van Halong Bay.

Een van de quizvragen was welk commissielid in 1978 geboren werd en wie dit jaar dus de 40 heeft aangetikt. Het antwoord was Ruben maar meerdere kandidaten dachten dat het Ronald was, die zich met zijn 36 lentes toch nog lang geen 40 voelt.

Hij loopt toch al wel een tijd mee, want de Zwetzpointsrubriek is jarig en viert haar tweede lustrum want in 2008 zag deze het levenslicht. Toen waren de jongste deelnemers van dit jaar pas net geboren. De jongste deelnemer dit jaar is namelijk 11, de oudste trouwens 73.

Roel Delescen had in Sander Hochstenbach een voor hem bekende tegenstander. Roel won dik en kreeg toch wat medelijden, want bij het doorgeven van de uitslag gunde hij Sander een game meer dan hij had gehaald.

Kay Martens had commentaar op het nieuwe scherm in de kantine en klaagde erover bij beheerder Ruben. Ronald vond dat Kay niet zo moest zeuren en vond dat hij als straf zijn volgende wedstrijd om 9.00 uur ’s ochtends na de feestavond moest spelen. Jeroen was tegen want hij was de tegenstander van Kay.

Tom Koks tegen moest spelen tegen Marc van Soerland en vroeg hem of hij de vader van Kim is. Na een bevestigend antwoord was de conclusie van Tom: goed werk afgeleverd, Marc.

Tom liet zich niet alleen naast maar ook op de baan gelden want in een sprint om een korte bal te halen ging hij onderuit en kopte de netpaal, met verwondingen aan zijn knie, oog en schouder tot gevolg. Zijn eigen conclusie: te dik.

 

Laatst aangepast op zaterdag 25 augustus 2018 08:37  
Metzpoint sponsor:
Banner