Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints donderdag 23 augustus 2018

Afdrukken

De donderdag van het toernooi en vandaag viel om half 11 ’s avonds helaas de eerste regenbui. Maar gelukkig konden kort daarna alle wedstrijden weer hervat worden zodat het programma geen grote vertraging opliep.

Het ging meteen flink los bij de eerste regenbui. Iedereen rende van de baan maar de echte bikkels bleken vier vrouwen, dus een eervolle vermelding en bikkel-van-de-dag-prijs voor Renea Dircks, Elma Sweegers, Inge Huijsmans en Franka van Loon.

Dominique stort zich in de commissie sinds een aantal jaar vol overgave op de planning van het toernooi. Dit jaar ging hij zo op in zijn rol en zat hij zo gefocust achter de laptop dat hij iemand belde dit op dat moment voor een wedstrijd in zijn andere categorie op de baan stond.

Vandaag verzorgde Restaurant Route 66 net als de afgelopen jaren heerlijke spare-ribs en gehaktballen voor spelers en supporters.

Morgen is weer de onderhand traditionele pubquiz. Vergeet niet je team daarvoor in te schrijven. Een team van de Korrel schreef zich eerder al per mail in met de angst om anders bij hun volgende bezoek te laat te zijn.

Vaste bezoeker (en speler) van het toernooi is Kay Martens. Hij wordt zelden zonder glas bier in zijn hand gezien. Op een serieuze vraag van de commissie hoeveel bier hij deze week drinkt, dacht hij even na en antwoordde toen even serieus: zo’n 15 tot 20 bier per dag moet zeker wel lukken.

Jetty Mol had een matige voorbereiding voor ons toernooi en kwam er aangekomen op het park van TV Meerhoven pas achter dat het toernooi deze week bij Metzpoint is.

Jeroen had een avond vrijaf maar toonde zich desondanks erg betrokken door een leeg gekomen banen direct per telefoon door te sturen aan de commissie. Ruben had zijn telefoon in zijn hand maar miste toch het bericht omdat hij foto’s van bepaalde speelsters aan het opzoeken was.

Eirik Hofste op Bruinink en Jeroen Jaakke deden zich voor als een ander koppel om eerder de baan op te mogen.

Jeroen stond te kijken bij een wedstrijd, kwam daarna binnen en klaagde over en muggenplaag. Hij en Ruben waren het erover eens dat deze muggen op alle vrouwen afkomen, wat meteen Jeroen zijn aanwezigheid bij die baan verklaarde.

Laatst aangepast op zaterdag 25 augustus 2018 08:40  
Metzpoint sponsor:
Banner