Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints woensdag 22 augustus 2018

Afdrukken

De middelste dag van het toernooi en het is nog steeds perfect tennisweer. Hopelijk blijft dat zo de komende weken. Zoals gisteren en ook zoals het de komende dagen zal zijn, was het weer een bomvolle avond op een park.  Vergeet niet je team in te schrijven voor de sportquiz op vrijdagavond!

Vandaag waren er weer heerlijke gehaktballen, kippenvleugels maar ook gezonde snacks van Keurslagerij Antonis.

Maud Colsters deed een poging magic Steve (Zie o.a. Zwetzpoints 2011 en 2012) op te volgen, want ze kwam een bal van het merk Head terugbrengen, terwijl er bij het toernooi toch echt met Dunlopballen gespeeld wordt.

Sommige spelers waren zo klaar met hun eigen niveau dat ze het tennis lieten voor wat het was en een tafelvoetbalcarrière begonnen.

Baan 2 was de baan van de lange wedstrijden, want om 22.00 uur waren er de hele avond (vanaf 17.00 uur) pas twee wedstrijden gespeeld.

De kantine van Metzpoint beschikt over een nieuwe kassa, waar op allerlei manieren betaald kan worden. Barry Smit ontdekte nog meer snufjes aan dit apparaat en zag bij zijn bardienst dat het laatste biertje van de vorige bardienst om tien over twee ’s nachts was aangeslagen.

Op baan 8 werd een mooi verschil van prioriteiten tussen jong en oud duidelijk. Mark van Stratum (36) en Toine Holtmann (34) dubbelden tegen jong talent (samen 31) en kwamen in een mum van tijd 5-0 achter. Toen ze in de wissel een slok bier aangeboden kregen, werd deze wanhopig aangenomen, waarna ze meteen twee games wonnen.

Ondanks die kleine opleving door bier verloren Mark en Toine dik, en volgens Toine lag dat niet aan het feit dat hij de afgelopen drie weken niet gesport en alleen maar bier gedronken had op vakantie, maar aan het feit dat het toernooi in de verkeerde week valt.

Laatst aangepast op dinsdag 07 mei 2019 10:06  
Metzpoint sponsor:
Banner