Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints dinsdag 21 augustus 2018

Afdrukken

Dag vier van het toernooi en het was weer een ideaal tennisweertje. Met een druk programma van wedstrijden en veel supporters was het weer gezellig op het park. Vergeet niet om deze week je voucher bij de tafel van Sporthuis Olympia in te leveren om daarna uit de grabbelton mogelijk een leuke prijs te pakken.

Ronald Schneider speelde zijn tweede marathonsingel van het toernooi, waarna hij ook nog een lange driesetter in de dubbel speelde. Die dubbel duurde tot er na middernacht en hij nam de instructie van de rest van het park dat hij het licht maar uit moest doen wel erg letterlijk, want dat viel om 1 uur ’s nachts uit.

Kay Martens en Niels Koks hebben een weddenschap om vijf kratten bier afgesloten wie dit jaar het vaakst in de Zwetzpoints zou komen. Vervolgens deden ze bij de schrijver ervan allebei omkooppogingen oplopend tot vier kratten bier om dat geregeld te krijgen.

Loes werd zoals velen de laatste weken lastig gevallen door een wesp die rond haar hoofd vloog. Ze nam het wel heel zwaar op: “krijg ik een keer aandacht, is het van een wesp”.

Vandaag werden de spelers en toeschouwers getrakteerd op gehaktballetjes en tomaat-mozzarella-spiezen van Brasserie Ludiek, die er goed in gingen.

Meer hapjesnieuws: aanstaande zaterdag hebben we voor iedereen saté met stookbrood en zondag traditioneel weer heerlijke hamburgers van de barbecue.

Zoals ieder jaar staat er voor de deelnemers weer een snoeppot op tafel, waarvan het snoep in de Metzpointkleuren voor Jamin gesponsord is. Toen Dominique opmerkte dat sommige spekjes erg veel op vrouwelijk rondingen leken, was de pot aanzienlijk sneller leeg.

Jeroen liep de hele ochtend en middag rond in zijn roze commissiepolo. Toen hij na zijn dienst een gewone polo aantrok, dacht iedereen dat tweelingbroer Hans was gearriveerd.

Michiel Paus zocht een pomp voor de platte band van zijn fiets. Hij zocht alle fietsen af in de stalling en vond toen tot zijn vreugde eindelijke een pomp die hij kon lenen, om daarna te zien dat die van zijn eigen fiets was.

Laatst aangepast op woensdag 22 augustus 2018 18:28  
Metzpoint sponsor:
Banner