Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints maandag 20 augustus 2018

Afdrukken
We zijn weer begonnen! Het Metzpoint Open Toernooi van 2018 is voller dan ooit, zelfs zo vol dat we helaas nog een behoorlijk aantal inschrijvingen hebben moeten afwijzen. We hebben deze week traditioneel weer heerlijke hapjes van verschillende lokale sponsoren en organiseren vrijdag weer de sportquiz. Verder staat Sporthuis Olympia klaar voor het bespannen van rackets en is Fysio de Ligt weer present voor het soepel maken van de stramme spieren van de spelers.
Deze week heeft onze sponsor Sporthuis Olympia een grabbelton waar de deelnemers leuke prijzen uit kunnen grabbelen, zoals cadeaubonnen en tennispolo’s. Frank Boesten hoorde hiervan en verwachtte en megaprijs te winnen, want hij baalde dat hij te voet was gekomen.
De eerste overwinning dit toernooi kwam op naam van Freek Bakermans. Hij ging om 8.45 uur de baan op en kwam er 9.35 uur weer vanaf.
Vandaag kwamen zoals ieder jaar de heerlijke stukken vlees en gezonde snacks voor deelnemers en toeschouwers van Keurslager Antonis.
Dit jaar verwelkomen we Loes Verberne in de commissie als nieuwe aanwinst. Ze bewees meteen haar toegevoegde waarde door Ronald, onderdeel van het Metzpoint Open meubilair, wat nieuws te leren over het toernooiprogramma op de computer.
Bij haar kennismaking met de commissie liet ze zich van een iets minder scherpe kant zien. Ze ontdekte dat Ruben uit Zeeland komt en noemde hem meteen een Zeelander.
In de commissie heeft Loes Stephan vervangen, die naar Dublin is verhuisd. Desondanks toonde Stephan zijn onverminderde betrokkenheid door Ronald net als de afgelopen jaren te herinneren om de uitslagen gedurende de avond te publiceren.
Arjen Kaiser merkte op dat de commissie wel erg luxe eet toen hij sushi op tafel zag. Hem werd toen haarfijn uitgelegd dat zijn inschrijfgeld inderdaad goed terecht is gekomen.
Geert Gorsel√© kwam zich melden en had weinig vertrouwen in zijn niveau, getuige zijn mededeling ‘ik ben de helft van Leo en Geert, oftewel de handicap van het stel.’
Jasmijn van Stratum gaf haar nummer aan Jan Martens. Echtgenoot Mark vroeg zich daarom hardop af of ze later die dag wel echt naar dat bruiloftsfeest van een collega ging. Mark bracht trouwens de hele avond thuis met de zus van Jasmijn door.
 
Laatst aangepast op maandag 20 augustus 2018 21:03  
Metzpoint sponsor:
Banner