Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints zondag 27 augustus 2017

Afdrukken
De laatste dag van het toernooi met hopelijk veel spannende wedstrijden en een vol park. Aan het weer heeft het in ieder geval niet gelegen, want de voorspelde regen bleef net als gisteren achterwege en daarvoor in de plaats was de zon en bijbehorende hoge temperatuur de hele dag aanwezig.

De hamburgers van de plaat gingen letterlijk als warme broodjes, met dank aan Cas van Stratum, Rudy van Mierlo, Martijn de Wit, Steffen Hageman, Richard de Leeuw, Ruud in 't Ven en Inge Ummels als bakkers.

Wat statistieken: we hadden deze week maar liefst 428 spelers, die bij elkaar in 30 onderdelen 323 wedstrijden speelden. De oudste speler die meedeed was en de jongste 13. De jongste categorie was met afstand de DE4 met gemiddeld 17.7 jaar.

Sjoerd Mostermans verzwikte gisteren zijn enkel en vertelde daarom dat hij daarom extra voorbereid kwam: hij had voor het gewricht namelijk een zwaffel gekocht.

Cindy Bröcheler en Inge Frijters dubbelden een finale en Cindy bekende van tevoren dat ze beiden nogal zenuwachtig waren: 'wij zijn echt van die mutsen'. Dat bleek nergens voor nodig want ze wonnen hun finale in twee sets.

Ties Donders, de jongste zoon van Koen, kwam op zijn fietsje op het terras ten val, waarna het spatbord eraf viel. Zijn verklaring: ik kon er niks aan doen, maar mijn voorwiel wel want dat reed tegen de bank. De appel valt niet ver van de boom.

Jeroen van Rooij heeft zich de afgelopen jaren op bruiloften van vrienden al een paar keer van zijn meest romantische kant laten zien, met succes bij de dames. Voor een volgende bruiloft zag hij op de deelnemerslijst al een waarschijnlijke gast, en schatte zijn kansen in op nieuw succes.

Manon van Lint was vandaag om negen uur de eerste die de baan op ging en was om kwart voor zes de laatste die er vanaf kwam. Gelukkig voor haar had ze wat rusttijd tussendoor.

Bij de prijsuitreiking werden de prijzen en bijbehorende felicitaties uitgereikt door Ruben en Dominique. Na kort overleg kwamen ze tot een optimale rolverdeling waarin Ruben alle damesdubbels en Dominique alle herendubbels voor zijn rekening nam.

Na dit jaar moeten we helaas afscheid nemen van onze voorzitter Stephan, die een nieuw buitenlands avontuur aangaat en zich hopelijk ooit weer bij ons aansluit. Bedankt voor al je inzet en we gaan je gezelligheid, enthousiasme en bevlogenheid missen!

We kijken terug op een mooi en gezellig toernooi met perfect weer en hopen dat deze mening door iedereen gedeeld wordt. We bedanken alle spelers, supporters, bar- en parkvrijwilligers, John de Greef, Luuk van Gaalen, Annebeth Vermande, Inge Ummels, en onze sponsoren Sporthuis Olympia, Keurslagerij Antonis, Restaurant Route 66, Brasserie Ludiek, Halong Bay loempia's Veldhoven, Fysiotherapie De Ligt, Tuincentrum Coppelmans en Van Keulen Geschenken. We zien iedereen graag volgend jaar weer terug!

 

Laatst aangepast op maandag 05 maart 2018 20:54  
Metzpoint sponsor:
Banner