Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints zaterdag 26 augustus 2017

Afdrukken

Het tweede weekend breekt aan, dus het is de dag van de halve finales met onverminderd mooie omstandigheden: heerlijk weer en een vol programma. 

Het plantsoen ligt er zoals altijd uitstekend onderhouden bij, maar toch bleken er glazen te groeien in de bloembak.

Het toernooi nadert zijn einde en dat blijkt ook uit de fysieke gesteldheid van de spelers. De therapeuten van Fysiotherapie de Ligt hadden het er druk mee om iedereen weer wedstrijdfit te krijgen.

Kookmoeder van de dag was Richard de Leeuw. Normaal wordt er in de weekenden niet gekookt en iets ongezonds besteld, maar het aanbod van Richard om zoete kip te bereiden werd natuurlijk niet afgeslagen.

Vier dames kwamen de kantine binnen en gingen in een aardige looppas richting de hal. De commissie raadde de situatie meteen: een sanitaire stop voor het begin van de derde set in de dubbel.

De familie Kraaijvanger speelde een halve finale. Diny van Kraaij was waarschijnlijk blij dat ze niet de tegenstander was.

Morgen worden er zoals ieder jaar weer heerlijke hamburgers gebakken van de plaat. Cas van Stratum heeft zich zoals ook al jaren aangemeld om een paar uur hamburgers te bakken, maar de commissie maakt zich wel zorgen over het aantal burgers dat hij bakt voor eigen consumptie.
 
Ronald maakte er een logistieke chaos van door met twee fietsen en een auto op het park te zitten. Een vruchteloze zoekactie met vijf man naar een fietssleuteltje vrijdagnacht was daar mede debet aan.

Solei Hoens kwam naar de wedstrijdtafel en zei dat ze een simpele vraag had. Vervolgens kwam ze met een lang en ingewikkeld verhaal over wedstrijden bij een volgend toernooi en wie mogelijk tegenstanders zijn, om te besluiten met inderdaad een simpele vraag: hoe laat de finale is.
 
Laatst aangepast op dinsdag 09 januari 2018 16:11  
Metzpoint sponsor:
Banner