Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints vrijdag 25 augustus 2017

Afdrukken
Het is weer de traditioneel meest gezellige dag van het toernooi met een bomvol programma en uiteraard de sportquiz waar zich weer een groot aantal fanatieke teams voor heeft ingeschreven. Met weer een heerlijk tennisweertje met nauwelijks wind en vroeg op de avond een graadje of 23 zijn alle ingrediënten aanwezig voor een meer dan geslaagde avond.
 
Kookmoeder van de dag was Jeroen van Rooij met een speciale truffelpasta. Hij was alleen de olie vergeten, waardoor de eer van echte kookmoeder naar zijn moeder ging die de olie kwam brengen.
 
Alsof dat nog niet genoeg (calorieën) was bereidde Ans van Ham zoals ieder jaar weer grote schaal tiramisu, die nog wat extra motivatie gaf voor de toch al geplande diëten op maandag na het toernooi.
 
De sportquiz was weer een succes met een volle kantine vol teams die hun hersenen kraakten over de gevarieerde vragen. Uiteindelijk prolongeerde het Padel-by-Metzpointteam hun titel. Deze teamnaam krijgt de steun van de commissie om hopelijk in de toekomst ook padelbanen op ons park aangelegd te krijgen.
 
De hapjes die rondgingen over het park kwamen vandaag zoals al een aantal jaar op vrijdag van Halong Bay Loempia's. Overbodig te zeggen dat deze gretig aftrek vonden.
 
Ronald vond dat de Zwetzpoints vandaag op tijd klaar moesten zijn zodat de hele commissie zich in het feestgedruis kon storten. Helaas.
 
Annebeth Vermande is als eerste geplaatst in haar singelcategorie en voelde duidelijk de druk van de favorietenstatus. Ze wilde een dealtje sluiten met de organisatie om voor haar wedstrijd alvast een 6-3 6-2 overwinning te noteren. Die ging daar uiteraard niet mee akkoord, waarna Annebeth een 6-2 6-1 zege registreerde.
 
Juan Soto deed mee met de sportquiz en op de vraag over een auto-immuunziekte was zijn antwoord: iemand die wagenziekte heeft.
 
Rectificatie: op woensdag werd de verkeerde oom van Mark gemeld, het bleek Ton in plaats van Jan. Meteen werd daarmee duidelijk dat Mark, die altijd alle spelers bij voornaam, adres en telefoonnummer kende, node gemist wordt in de commissie.
 
Het boulevardteam van Richard de Leeuw en zijn dames was terdege voorbereid en kwam met notitieblaadjes aan de start. Toen de eerste ronden niet zo vlotten werd een complete Winkler-Prins encyclopedie binnengereden.
Laatst aangepast op maandag 05 maart 2018 20:55  
Metzpoint sponsor:
Banner