Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints donderdag 24 augustus 2017

Afdrukken
Het is donderdag en weer een heerlijk tennisweertje. Hopelijk voorspelt het veel goeds voor het weekend en kunnen we uitkijken naar een heerlijk finaleweekend.
 
Piet van Keulen probeerde Jeroen te foppen door zich te melden aan de tafel terwijl hij niet meedoet aan het toernooi. Jeroen zocht op het wedstrijdprogramma met de gele markeerstift in de hand, maar zei daarna doodleuk dat hij het wel doorhad dat Piet niet meedeed.
 
De hapjes werden vanavond voor het eerst verzorgd door Brasserie Ludiek in Veldhoven. De kipgehaktballetjes en capresespiesjes vonden gretig aftrek bij spelers en toeschouwers.
 
Ilona van der Maden staat bij velen bekend om haar altijd aanwezige glimlach en vrolijkheid, en ook om haar aversie om ballen aan het net te volleren. Ze mixte met Jeroen van Rooij en toen deze een eerste service in het net sloeg en ze toekeek hoe de bal terugrolde, zei ze: zelfs deze bal pak ik niet aan het net.
 
De dienst achter de tafel was voor Anouk afgelopen, waardoor ze opgelucht verklaarde niet meer te hoeven nadenken. Vervolgens was ze meteen haar telefoon kwijt.
 
Dominique ging een rondje halen en vroeg Ronald zijn bijna lege bierglas achterover te slaan. Dat deed hij vervolgens keurig en gooide zijn glas om tegen de printer aan.
 
Mandy Vernooij mocht de baan op en vroeg in welke zaal ze moest spelen. Jeroen waarschuwde haar dat ze hier mee in de Zwetzpoints kon komen.
 
Kookmoeder van de dag was Inge Ummels met een heerlijke sate. Het lijkt een gewoonte onder kookmoeders om voor zo'n tien man te koken terwijl er maximaal zes mee-eten. Roy Boots was er blij mee en kreeg, net als zijn vader, van ober Stephan een bordje voorgeschoteld tussen zijn twee wedstrijden door.
 
Rudy van Mierlo kwam met zijn kinderen Annebeth Vermande aanmoedigen. Dochter Fien zocht de portemonnee van Rudy in zijn broekzak en zei dat ze die ging beschermen. Rudy zijn antwoord: je lijkt je moeder wel.
 
Ronald vertelde Stephan trots dat hij eerder deze week al een keer de wedstrijdtafel had gepoetst. Hij moest wel meteen toegeven dat dat Jeroen was, en dat Ronald alleen een keer het toetsenbord omhoog hield toen Jeroen langs kwam met zijn poetsdoek.
Laatst aangepast op donderdag 24 augustus 2017 23:42  
Metzpoint sponsor:
Banner