Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints woensdag 23 augustus 2017

Afdrukken
We zijn weer halverwege het toernooi en het is nog een paar graadjes warmer dan gisteren. Met weer een helemaal vol programma en een heerlijk zomers temperatuurtje is het weer goed toeven op het park.
 
Vanavond werden net als vorig jaar stramme spieren van overbelaste spelers behandeld door Fysiotherapie De Ligt. Ook in het finaleweekend staan zij weer klaar om de deelnemers na een zware inspanning weer op te lappen.
 
Keurslagerij Antonis verzorgde zoals al jaren ook dit jaar weer twee avonden de hapjes voor spelers en supporters. Vanavond was het ook weer feest met allerlei stukken vlees maar ook groenten en fruit.
 
Daniëlle zit niet meer in de commissie maar bereidde wel een heerlijke pasta- en rijstsalade voor de commissie. Met name de wielrenners in de commissie die vandaag heel wat calorieen hebben verbrand, smulden volop.
 
Dagmar Cijsouw won haar mix met 6-0 6-0 en had daar een logische verklaring voor: ik mocht van mijn fysio niet te veel doen.
 
Jan van Stratum kwam informeren of zijn neefje Mark vanavond moest tennissen. Hij zei het met een lach die verraadde dat hij wel beter wist, en liep toen hij nee te horen kreeg met een nog grotere glimlach naar de bar om een biertje te bestellen.
 
Dit doet denken aan de Metzpointers die ieder jaar op dinsdagavond voor de wekelijkse toss komen en dan een doorzichtig toneelstukje opvoeren dat ze teleurgesteld zijn en omdat ze er toch zijn dan maar de hele avond aan de bar gaan zitten. Deze zijn de afgelopen jaren al vaker besproken in deze rubriek, wat waarschijnlijk de reden is dat ze gisteren direct aan de bar gingen zitten om niet weer doorzien te worden.
 
Cor Leushuis heeft al vaker bij ons toernooi meegedaan, maar kon het park niet vinden en verscheen te laat. Anouk belde hem en hij zei dat hij bij De Hogt was, omdat hij daar door zijn vrouw telefonisch naar toe was gestuurd toen hij bij David Lloyd (onze buren) voor de deur stond. Zijn toelichting: ik ben al 45 jaar met haar getrouwd, maar er kan weer een bladzijde bij.
 
Hij verloor zijn wedstrijd en kwam daarna met deze tegeltjeswijsheid: als je je setpoints niet maakt, en je tegenstander wel, dan heb je een bierglas vol. Het te laat komen kwam hem duur te staan, want hij gaf de tweede set halverwege op, omdat hij de katten van zijn dochter te eten moest gaan geven.
Laatst aangepast op woensdag 23 augustus 2017 21:14  
Metzpoint sponsor:
Banner