Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints dinsdag 22 augustus 2017

Afdrukken

We liggen goed op schema en het weer wordt steeds beter. Het park wordt steeds voller 's avonds dus de sfeer wordt steeds beter. Als je je team nog niet hebt ingeschreven voor de sportquiz op vrijdagavond, doe dit dan nog snel.

Rob Coolen, 40 lentes jong, speelde in de HE8 tegen Roy Wijgergangs, die 10 Metzpoint Opens minder op de teller heeft. Rob beschreef de wedstrijd in wat mysterieuze termen als 'de krochten van de talenten'.

De hapjes werden vanavond verzorgd Restaurant Route 66 in Veldhoven. De gehaktballen, kip en spare ribs ging er bij de spelers en toeschouwers in als koek. Dat was maandag ook al zo toen Keurslagerij Antonis de hapjes verzorgde.

Voordat deze hapjes rondgingen, werd de commissie getrakteerd op een couscoussalade door 'kookmoeder' en onze jongste aanwinst in de commissie Anouk. Nadat ze eerder al haar toewijding aan het team toonde door meteen uitgeschakeld te raken, etaleerde ze vandaag haar kookkunsten.

Ben Kruizinga dubbelde samen met Luuk van Gaalen  al vroeg op de dag en ze hadden weinig in te brengen. Ben probeerde het leed voor zichzelf te verzachten met de vraag: We hebben maar een half uurtje gespeeld, dus krijgen we dan ook ons halve inschrijfgeld terug?

Ronald toonde vaardigheden die hij in zijn dagelijkse werk ook vaak gebruikt: als techneut en grootgebruiker van koffie. De bardienst vroeg hulp toen het koffieapparaat het begaf en Ronald loste het probleem op door de stekker uit het stopcontact te halen en deze er weer terug in te doen.

Richard de Leeuw had zich gisteren al aangemeld voor de sportquiz maar kwam door wat verhinderingen zijn team aanpassen. Toen bleek dat hij daardoor een team met uitsluitend vrouwen had, was zijn reactie: Bij de boulevardronde gaan we knallen.

Morgen gaan Stephan, Jeroen en Ronald fietsen in de Limburgse heuvels, die zij trouwens aanduiden als bergen van de buitencategorie. Om deze beklimmingen goed te doorstaan laten ze de snoeppot op de tafel vandaag links liggen, maar nemen wel een zak Haribo mee voor de snelle suikers op de Cauberg.

Ze moeten blijkbaar geen Dextro Energy meenenemen de berg op, want Linda Lippens kreeg daar naar eigen zeggen 'anti-energie' van.

Laatst aangepast op zaterdag 26 augustus 2017 20:52  
Metzpoint sponsor:
Banner