Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Zwetzpoints maandag 21 augustus 2017

Afdrukken

Het toernooi van 2017 is begonnen en we hebben er weer zin in! Met 346 inschrijvingen (bijna honderd meer dan vorig jaar) zitten we helemaal vol en de weervoorspellingen zijn goed, dus het belooft weer een heel mooi toernooi te worden. Die goede voorspellingen zijn trouwens wel voor de wat later in de week want in het openingsweekend was het nog niet al te warm met een enkel buitje, dat gelukkig niet tot oponthoud leidde. We hebben deze week weer iedere dag heerlijke hapjes van Veldhovense restaurants en op vrijdag natuurlijk weer de gezellige sportquiz, dus vergeet niet je team daarvoor aan te melden bij de wedstrijdtafel!

Vorig jaar heeft onze voorzitster Daniëlle onze commissie na vele jaren helaas verlaten, en liet daarbij een zooitje ongeregeld aan mannen achter. Gelukkig hebben we dit jaar een nieuwe dame in de commissie in de persoon van Anouk Kersten. Ze lag op zaterdag meteen uit het toernooi, wat haar toewijding aan de commissie meteen duidelijk maakt.

Annebeth Vermande liet haar broek strikken door Mark van Stratum, terwijl Annebeths partner Rudy van Mierlo ernaast stond. Mark heeft zich in deze rubriek al vaker als rokkenjager bewezen, maar Rudy zag er geen risico in en vond het allemaal prima.

In de wedstrijd van Armand van Deursen op baan 8 vlogen meerdere ballen over het hek, wat volgens kwam omdat de hekken te laag waren. Bij zijn club Doornakkers zijn ze kennelijk hoger om te voorkomen dat de ballen in het kanaal verdwijnen.

Erik Schmeitz speelde daarna op dezelfde baan en nam wel de moeite om de ballen buiten het hek te gaan zoeken. Hij vond de ballen die Armand over het hek had geslagen en kwam met vijf ballen van de baan. Voor de finales op zondag zoeken we nog ballenjongens dus wie weet heeft hij interesse.

Ronald draaide bardienst op zaterdagmiddag en moest tot zijn verbazing voor het eerst in vele bardiensten de flesjes tomatensap bijvullen. De hoofdverantwoordelijke daarvoor was Richard de Leeuw en hij bleek een echte fijnproever, want hij wilde er nog peper en zout bij ook.

Het was op zaterdag zoals gemeld nog niet al te warm en er viel zelfs een enkel buitje. Dat weerhield Rob Sijmons er niet van om in een korte broek en met slippers aan naar het park te komen. Naar eigen zeggen trekt hij pas een lange broek en schoenen aan als er een meter sneeuw ligt.

Meerdere deelnemers waren positief verrast over de meer dan schappelijke prijzen aan de bar van ons paviljoen. Geoff Downie kwam superlatieven tekort en verwoordde dit het fraaist: 'best bar in the world'.

Laatst aangepast op dinsdag 22 augustus 2017 17:10  
Metzpoint sponsor:
Banner