Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home

Jeugd KNLTB voor- en najaarscompetitie (samenwerking)

Afdrukken

Inschrijven voor- en najaarscompetitie

De Jeugdcommissies van TC Metzpoint, TV De Korrel en VLTC gaan nauwer samenwerken met elkaar. We hebben de afgelopen maanden intensief overleg gehad met elkaar. Hieronder willen we de belangrijkste punten in onze samenwerking bij de voorjaarscompetitie benoemen.

De spelvreugde van de kinderen is belangrijk. Dat komt ook de prestaties ten goede. Voorop staat dat het welzijn van de jeugdleden het belangrijkste is.

Iedere deelnemer schrijft in bij zijn eigen vereniging. De mogelijkheid blijft bestaan dat je individueel of per team inschrijft. Hierbij mag je met een team inschrijven dat bestaat uit leden van de 3 genoemde verenigingen.

Nadat de jeugdleden zich hebben ingeschreven, komen de Jeugdcommissies van de 3 verenigingen bij elkaar om deze inschrijvingen te bespreken. Als we denken dat er teams zijn die qua samenstelling op het gebied van leeftijd en speelsterkte niet optimaal zijn, dan kijken we of we dit kunnen verbeteren. We maken dan gebruik van spelers uit de 3 genoemde verenigingen. Uiteraard in overleg met alle betrokkenen.

De 3 Jeugdcommissies zullen bij de eigen vereniging de teams bekend maken. Als blijkt dat een kind bij een andere vereniging competitie gaat spelen, zal de financiƫle bijdrage voor hem/haar hetzelfde zijn als bij de eigen vereniging. Echter, voor de competitieperiode zal hij/zij een tijdelijk KNLTB pasje moeten bezitten van de andere vereniging.

Namens alle voorzitters van de Jeugdcommissies van TC Metzpoint, TV De Korrel en VLTC.

Laatst aangepast op woensdag 11 oktober 2017 11:33  
Metzpoint sponsor:
Banner