Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Word lid

Word lid

Afdrukken

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge van TC Metzpoint! (klik hier)

Ook zin om een balletje te gaan slaan op de Advantage Redcourt tennisbanen van Metzpoint, en daarna gezellig een drankje nuttigen? Schrijf je dan meteen in via dit inschrijfformulier.

U ontvangt 5x per jaar ons clubblad de Metzbode en daarin vindt u behalve alle namen van uw bestuurders ook een lijst met data van alle geplande evenementen, zoals toernooien, competities, clubkampioenschappen e.d.

De toss-dinsdag-avond verdient speciale attentie, heel gezellig en vooral voor nieuwe leden de gelegenheid om snel in de club thuis te raken. U kunt daar namelijk alleen naar toekomen en u wordt gegarandeerd ingedeeld voor een of meerdere partijtjes.

Ons prachtige paviljoen, INTERMETZZO geheten, staat tot uw beschikking voor natjes en droogjes. Het park is open van 's-morgens 08.30 tot 's-avonds 23.00 uur. Op zaterdag en zondagavond is het sluitingsuur afhankelijk van de belangstelling. Gedurende de openingstijden van het park is het paviljoen niet altijd open maar de douches, toiletten en kleedkamers wel.

Het paviljoen wordt gerund door de leden zelf en u zult begrijpen dat daarvoor ook een beroep op u zal worden gedaan.

inschrijfformulier

Laatst aangepast op maandag 28 mei 2018 20:50  
Metzpoint sponsor:
Banner