Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Word lid

Word lid

Afdrukken

Ook zin om een balletje te gaan slaan op de Advantage Redcourt tennisbanen én/of de nieuwe padelbanen van Metzpoint, en daarna gezellig een drankje nuttigen? Schrijf u dan meteen in via dit inschrijfformulier. Voor slechts 115 euro per jaar kunt u onbeperkt tennissen én padellen. Om snel thuis te raken in de club organiseert Metzpoint op iedere dinsdagavond een gezellige toss, waar u meerdere partijtjes tennis kunt spelen. Om u bekend te laten worden met padel organiseert de padelcommissie iedere dinsdag- en donderdagavond clinics voor alle leden.

Verder organiseert Metzpoint het hele jaar door voor junioren en senioren naast trainingen allerlei activiteiten, zoals interne wintercompetities (heren-, dames- en gemengd dubbel), KNLTB competities in het voorjaar, najaar en in de winter in allerlei competitiesoorten en op alle dagen van de week, een open toernooi in augustus, clubkampioenschappen in september en allerlei thematoernooien door heel het jaar heen. De padelcommissie is bezig om van (de meeste van) deze activiteiten zal ook een padelvariant aan te gaan bieden.

Ons prachtige paviljoen, Intermezzo geheten, staat tot uw beschikking voor natjes en droogjes. Het park is open van 's morgens 08.30 tot 's avonds 23.00 uur. Op zaterdag en zondagavond is het sluitingsuur afhankelijk van de belangstelling. Gedurende de openingstijden van het park is het paviljoen niet altijd open maar de douches, toiletten en kleedkamers wel. Het paviljoen wordt gerund door de leden zelf en u zult begrijpen dat daarvoor ook een beroep op u zal worden gedaan.

Inschrijfformulier

Laatst aangepast op zondag 24 februari 2019 20:10  
Metzpoint sponsor:
Banner