Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Padel bij Metzpoint

Padel: stand van zaken

Afdrukken

Aanleg en opening padelbanen

De overgrote meerderheid van de leden van Metzpoint stemde in maart 2018 bij de ALV volmondig in met de aanleg van twee padelbanen. Hiermee beoogt Metzpoint een aantrekkelijke vereniging te blijven voor tennis en padel, en waar ruimte is voor nieuwe leden. De banen zijn aangelegd op het bestaande tennispark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven op de plek van de minibaan. Op 9 september zijn de padelbanen op spectaculaire wijze geopend. Zie onze Facebookpagina voor details en regelmatige updates over padel bij Metzpoint.

Eerste activiteiten: clubkampioenschappen, KNLTB najaarscompetitie en clinics

Tijdens de clubkampioenschappen wordt er naast getennist ook al door een grote groep leden gepadeld, zie hier de schema's. Verder doen er ook vier teams mee aan de KNLTB najaarscompetitie, waarvan een team zelfs in de topklasse op zondag. Om leden van Metzpoint kennis te laten maken met de sport, organiseert de padelcommissie clinics op dinsdagen (voor Metzpointleden) en donderdag (voor leden en niet-leden). 

Verdere informatie

Als er vragen zijn naar aanleiding van de website of de links naar andere sites, schroom niet om deze te stellen aan de padelcommissie. Dat kan per telefoon of mail (zie onder) of anders via dit formulier. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van padel bij Metzpoint, laat dan hier een e-mailadres achter om mail te ontvangen wanneer er nieuws is.

Lid worden?

Voor slechts 115 euro per jaar kunt u bij Metzpoint vanaf september onbeperkt tennissen én padellen. Zie hier meer details over het lidmaatschap, of ga direct naar het inschrijfformulier. Metzpoint biedt ook een proeflidmaatschap van oktober tot en met december 2018 aan.

Namens de Padelcommissie,

Tom Koks

06-36256751

alt

 


 

Laatst aangepast op vrijdag 12 oktober 2018 11:54  
Metzpoint sponsor:
Banner