Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Padel bij Metzpoint

Padel: info en activiteiten

Afdrukken

Aanleg en opening padelbanen

De overgrote meerderheid van de leden van Metzpoint stemde in maart 2018 bij de ALV volmondig in met de aanleg van twee padelbanen. Hiermee beoogt Metzpoint een aantrekkelijke vereniging te blijven voor tennis en padel, en waar ruimte is voor nieuwe leden. De banen zijn aangelegd op het bestaande tennispark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven op de plek van de minibaan. Op 9 september zijn de padelbanen op spectaculaire wijze geopend. Zie onze Facebookpagina voor details en regelmatige updates over padel bij Metzpoint.

Activiteiten: padeltoss, clinics, wintertoernooi, laddercompetitie en voorjaarscompetitie

Iedere dinsdag is er een padeltoss: elke dinsdag kan iedereen zonder inschrijving komen padellen van 19.00 tot 21.00 uur en wordt er in wisselende teams gespeeld. De reguliere padelclinics op dinsdag en donderdag zijn gestopt. Als u toch nog behoefte heeft aan een clinic, neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Op 30 december organiseert de EC een wintertoernooi waar getennist en gepadeld wordt. Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Binnenkort beginnen we met een laddercompetitie en gaat de inschrijving open van de KNLTB voorjaarscompetitie padel, dus houd daarvoor deze website in de gaten.

Whatsapp-groepen

Om elkaar makkelijk te kunnen vinden en iedereen van padel te kunnen laten genieten, gaan we Whatsapp-groepen op niveau maken. Als je het leuk vindt om met verschillende leden te padellen, meld je dan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of spreek iemand van de padelcommissie aan.

Afhangen

Het is vanaf nu mogelijk om met de ClubApp op afstand af te hangen. De geldt alleen voor de padelbanen en kan twee dagen van tevoren.

Verdere informatie

Als er vragen zijn naar aanleiding van de website of de links naar andere sites, schroom niet om deze te stellen aan de padelcommissie. Dat kan per telefoon of mail (zie onder) of anders via dit formulier. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van padel bij Metzpoint, laat dan hier een e-mailadres achter om mail te ontvangen wanneer er nieuws is.

Lid worden?

Voor slechts 115 euro per jaar kunt u bij Metzpoint onbeperkt tennissen én padellen. Zie hier meer details over het lidmaatschap, of ga direct naar het inschrijfformulier

Namens de Padelcommissie,

Tom Koks

06-36256751

alt

 


 

Laatst aangepast op donderdag 22 november 2018 11:37  
Metzpoint sponsor:
Banner