Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund!

Om deze site goed te bekijken moet je upgraden naar één van onderstaande browsers:

Home Activiteiten JC

Jeugd Commissie (activiteiten)

De jeugdcommissie: Hoe en wat?

Wij organiseren seizoens- en tennisgerichte activiteiten, het hele jaar door. Deze activiteiten zijn gericht op de jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar.

Wat is ons doel?

Activiteiten brengen die zowel op sportief vlak als op sociaal vlak een uitdaging zijn voor kinderen. Een leuke dag bezorgen voor de jongste tennisfans en ze op een sportieve manier leren om te gaan met de tennissport.

Een overzicht van de activiteiten die wij als jeugdcommissie jaarlijks organiseren

  • Winter toernooi in februari
  • Start van de KNLTB voorjaarscompetitie in april
  • Family cup in juni
  • Summer Tennis Party in juli
  • Start van de KNLTB najaarscompetitie in september
  • Clubkampioenschappen in september
  • Lichtjestoernooi in oktober
  • JC evenement / toernooi in november
  • Oliebollentoernooi in december

World Tour

Tevens is Metzpoint een aantal keer per jaar ‘host’ van de World Tour. Dit is een initiatief van Tenniskids. Tenniskids wil kinderen op een leuke manier laten kennis maken met tennis. Daarbij krijgen jonge of onervaren spelers de mogelijkheid om de vaardigheden en tactiek van tennis te leren en eigenlijk het spel te spelen. Lees hierover meer op www.tenniskids.nl.

Klik ook op onderstaand plaatje om de Tenniskids promotievideo te bekijken.

alt

Tossen op dinsdagavond ook voor jeugd vanaf 16 jaar

Zoals jullie misschien weten wordt er iedere dinsdagavond bij Metzpoint getost. Vanaf 18.30 tot 21.00 uur wordt er elk half uur een indeling gemaakt en heb je de kans om met en tegen andere leden van Metzpoint te dubbelen. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen, of je nu al langer tennist of niet! Zorg wel dat je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig bent zodat je op tijd kunt worden ingedeeld.

Toernooien

Er worden door verschillende verenigingen toernooien georganiseerd onder de vlag van de KNLTB. Hier kunnen alle kinderen die lid zijn van de KNLTB aan meedoen. Dit is op individuele basis en je moet je hiervoor zelf inschrijven (evt. samen met je dubbel partner)!

Hierbij de link naar Toernooi.nl voor de 'hele baan' toernooien en Tenniskids voor de Rood / Oranje / Groen toernooien. Opm.: Houdt goed de leeftijdscategorieën en baansoort (grootte) in de gaten.

alt

 

Heb je nog vragen of opmerkingen voor de JC dan kan je die mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

alt

Natuurlijk mag je ons ook altijd aanspreken tijdens een van de activiteiten.

We zijn ook te volgen op Facebook. Klik op het plaatje om naar de groep te gaan en like ons!

 

 

Laatst aangepast op maandag 15 januari 2018 09:53  
Metzpoint sponsor:
Banner